Kva skjer akkurat no

Utruleg kva ein kan finne

Eg må berre få sagt det, for det er rett og slett heilt utruleg kva ein kan finne om ein ser etter i skuffer og skap. Bygdehistoria vår er felles og det er kun ved å samstille kvar sine fragment at vi til slutt kan sjå det store puslespelet og glede oss over kva me har fått til saman.

Den siste tida har eg fått digitalisert mange flotte bidrag og fleire er i kjømda. I går fekk eg digitalisert lydopptak av Karl O. Emblem sitt foredrag på 35-års jubileumet til Emblem S-lag. Eg fekk også Sevrin Emblem sine skrivne ord om bygginga av Ungdomshuset og ei rekke store og små skrivne skattar over i den digitale verda. På søndagen kunne eg skrive av eit notat frå Karl O. Emblem, der alle elevane frå skulebiletet 1913 er nemnde. Takka vere Eli og Harald Reiten kan sambygdingane den dag i dag finne fram til slekta på dette flotte biletet og nyte alvor og skjemt frå ei rekkje Innaumnesingar etter kvart.

No har også ei vakker ustskoren biletramme frå han Berntsen inne på Magerholm dukka opp med bilete av både han og kona inni. Det er på sin plass å takke alle som tek del i denne dugnaden og leitar fram alle desse flotte gjenstandane, bileta, historiene og dokumenta. Utan desse bidraga ville denne sida vore temmeleg tom :-)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.08 | 17:56

Kjenner ikkje til opptak eller notar dessverre.

...
30.08 | 11:55

Finnes det et opptak tå denna songen? eg vil gjerne høyra

...
30.08 | 11:41

...
28.08 | 19:23

Dere har et bilde av "Baker-Ludvig-huset" Fotografen der skal være Aud Flor, ikke Aud Flos.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE