Gjesteboka

Kjekt at du tek turen innom. Skriv gjerne litt i gjesteboka óg

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av "Same" Thoralf Henriksen, 23. des, 2012
Jon Nedregotten vart óg utkomandert til Kalmarkrigen i 1611, men han sendte sonen sin, Peder, i staden. Peder var truleg ikkje det beste soldatemnet, for i 1614 vart han bøtelagt for å ha reist heim, utan lov, frå Svinesund i 1612. 6 år seinare vart han på ny bøtelagt, men denne gongen var det nok litt meir harmlaust, for han vart då sikta for leiarmål med ei trulova jente.
Espen og Arild, dere har noe å følge opp gutta!!!
E-post:
Skrevet av Unni Nørø Orten, 6. des, 2012
Fikk se bilde av Fredrik Emblem min oldefar for første gang.Helt utrulig.Har en datter som bor på Emblem like ved Nedgarden.Da hennes samboer låner Løa på Nedgarden og har sauene sine der.For meg som var intet anende om at det var min familie som en gang har eigd den garden.Helt utrulig må jeg si.
E-post:
Skrevet av marianne Nærø, 19. aug, 2012
ja dette var artigt å sjå! huskar bilde av Thea Emblem d hang på stua til min besremor Emma på Harøya ho var gift med Anton Emblem,og enda artigare han som bygde seg fly Olaf S Emblem virkar som min sønn Håvard har arva d stykke der.
Skrevet av Kjartan Emblem, 16. aug, 2012
Flott side frå ei fin bygd. Fikk sett oldefar Fredrik Emblem på bilde for første gang.
Fikk vist det til min onkel som ikke hadde anelse at bilder fans, han møtte han når han var 10år ca 1937 på Harøya. Fikk no meir kjennskap til garden bestefar Anton kom ifrå.
E-post:
Skrevet av Kristin Rye, 18. mai, 2011
Koselig å kunne sette seg ned med familien og vise bilder av farfar/oldefar og pappa/farfar, Ruske litt i barndommen til Leiv Olav Emblem
E-post:
Skrevet av Liv Brevik, 18. jun, 2010
Dette var artig. Her er mange bilder jeg aldri har sett før. Flott!!
E-post:

Nyeste kommentarer

28.04 | 14:14

Vi vil mer enn gjerne ha tekst og bilder om det, ja Send gjerne til sveostrem@hotmail.com, da kan jeg sende tilbake det jeg vet om Olivia

...
28.04 | 13:22

Vi hadde hytte i Løvika. Det var min barndoms paradis. Dersom det framdeles er aktuelt,skriver jeg gjerne noe av det jeg husker.

...
28.04 | 05:56

Min farfar, Rasmus Østrem f. 1877, var nest eldste sønn på Ibrahamsgården. Ingen odel da så vidt jeg kan forstå. Dro til Ålesund som fisker.Gift med Olivia.

...
23.04 | 16:22

"Dei eldste i bygda", eller "Bjørnejag og overtru". Dei finst på emblemsbygda.com dei også

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE